‘Killing Eve’s fjerde sæson bliver den sidste – men spinoffs kan være på vej

‘Killing Eve’s fjerde sæson bliver den sidste – men spinoffs kan være på vej
Jodie Comer og Sandra Oh i 'Killing Eve'.

Da første sæson af ‘Killing Eve’ landede i 2018, tog Jodie Comer og Sandra Ohs drabelige katten-efter-musen-leg verden med storm. Efter corona-relateret forsinkelse går spændingsserien nu i gang med optagelserne til fjerde sæson.

‘Killing Eve’s Twitter-konto afslører i den anledning, at det bliver seriens sidste sæson.

Dog kan der meget vel kan være spinoffs på vej. I hvert fald udvikler AMC Networks og Sid Gentle Films Ltd, der producerer ‘Killing Eve’, på flere potentielle projekter, som skal bygge videre på samme spionunivers fra successerien, der som bekendt er baseret på en bogserie af Luke Jennings.

»Vi kunne ikke være mere taknemmelige for alle involveredes ekstraordinære talenter og indsatser, især Sandra og Jodie, som gjorde ‘Killing Eve’ til meget mere end en tv-serie«, siger AMC Networks-direktør Dan McDermott i en pressemeddelelse. »Vi ser frem til, hvad der uden tvivl blive en uforglemmelig sidste sæson, og til at udforske potentielle udvidelser af dette spændende univers«.

»’Killing Eve’ har været en af mine bedste oplevelser, og jeg ser frem til at dykke tilbage ned i Eves bemærkelsesværdige sind snart«, siger Sandra Oh om seriens sidste sæson.

»Tak til alle de fans, der har støttet os hele vejen, og som har været med på rejsen«, tilføjer Jodie Comer. »Selvom alle gode ting slutter, er det ikke forbi endnu. Vi går efter at gøre den her mindeværdig!«.

Fjerde sæson har vanen tro en ny hovedforfatter tilknyttet i form af Laura Neal (‘Sex Education’). Serien blev skudt i gang af Phoebe Waller-Bridge, hvorefter Emerald Fennell og Suzanne Heathcote tog sig af henholdsvis anden og tredje sæson.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af