Robbie Williams skal spilles af en abe i ny film

Robbie Williams skal spilles af en abe i ny film
Robbie Williams (Foto: Pool/Getty Images)

Det lyder som en besynderlig joke. Men det britiske popidol Robbie Williams får ikke sit liv og sin karriere portrætteret på traditionel vis, som eksempelvis med Queen og Elton John i ’Bohemian Rhapsody’ og ’Rocketman’ de seneste år. I stedet skal han spilles af… en digitalt realiseret abe.

Ifølge Deadline er det instruktøren Michael Gracey, som er ophavsmand til idéen om den alternative biopic, der har fået titlen ’Better Man’. Og Gracey er allerede på udkig efter et produktionsselskab, som kunne være interesseret i at finansiere filmen.

Og det kan blive en (no pun intended) dyr fornøjelse. Gracey skal nemlig formentlig bruge i omegnen af 100 millioner dollars for at realisere projektet og transformere Robbie Williams til en syngende abekat i CGI.

Gracey stod bag musicalen ’The Greatest Showman’ i 2017, ligesom han tidligere har arbejdet med visuelle effekter. Så på den måde lyder det nye projekt jo lige til højrebenet. Man kan jo passende hyre Andy Serkis, der har stor erfaring fra ‘Abernes planet-filmene.

Worst-case scenario er til gengæld, at vi står med en katastrofe a la ’Cats’, blot med en syngende Robbie Williams-abe i fokus.

Om det lige er den form for biopic, Williams selv har drømt om, melder historien endnu intet om. Men man må vel næsten antage, han selv er med på ideen?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af