Alfred Molina bekræfter, at han vender tilbage som Doctor Octopus i ‘Spider-Man: No Way Home’

Alfred Molina bekræfter, at han vender tilbage som Doctor Octopus i ‘Spider-Man: No Way Home’
Alfred Molina i 'Spider-Man 2'. (Foto: PR)

I slutningen af sidste år kom det frem, at en række skuespillere fra tidligere film i ‘Spider-Man’-universet var i færd med at slutte sig til det kommende tredje kapitel i Marvels filmserie, hvor Tom Holland som bekendt spiller superhelten. Den første genganger, der blev afsløret af medierne, var Alfred Molina, og nu udtaler han sig selv for første gang om projektet.

Molina medvirkede i Sam Raimis ‘Spider-Man 2’ fra 2004 som professoren Otto Octavius, der under et laboratorieuheld bliver til den ikoniske skurk Doctor Octopus, navngivet efter sine mekaniske blækspruttearme.

»Det var skønt«, siger han i et interview med Variety om optagelserne til den nye film. »Det var meget interessant at gå tilbage til at spille den samme rolle efter 17 år, når man tænker på, at jeg i de mellemliggende år har fået to hager, en wattle, kragetæer og en lillebitte smule skrøbelig ryg«

Da instruktør Jon Watts tilbød Molina at vende tilbage til skurkerollen, havde den i dag 67-årige skuespiller sin tvivl, fordi de 17 år har sat sine præg på kroppen.

»Han (Jon Watts, red.) så bare på mig og sagde: ‘Har du set, hvad vi gjorde ved Robert Downey Jr. og Samuel L. Jackson?’«, fortæller Molina grinende med reference til CGI-foryngelsen af skuespillerne i henholdsvis ‘Captain America: Civil War’ og ‘Captain Marvel’.

Molina skal således også gøres yngre med computereffekter i den nye film, idet han spiller samme udgave af Doctor Octopus som i filmen fra 2004. Selvom skuespilleren ikke er i samme fysiske tilstand som dengang, smed han hurtigt bekymringerne, da optagelser først gik i gang: »Så huskede jeg, at det er tentaklerne, som gør alt arbejdet!«.

‘Spider-Man: No Way Home’ ventes at få premiere til december.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af