Angelina Jolie kæmper mod lejemordere i traileren til Taylor Sheridans ‘Those Who Wish Me Dead’

Angelina Jolie kæmper mod lejemordere i traileren til Taylor Sheridans ‘Those Who Wish Me Dead’
Angelina Jolie i 'Those Who Want Me Dead'. (Foto: PR)

Taylor Sheridan er en yderst rutineret herre, når det drejer sig om den voldelige neo-westerngenre. Både som instruktør og manuskriptforfatter har han været med til at definere selvsamme genre de seneste år med film som ’Sicario’, ’Hell or High Water’, ’Wind River’ og tv-serien ’Yellowstone’.

Og det ser ud til, at Sheridan bliver i samme spor med sin næste film i instruktørstolen (han er også aktuel som manuskriptforfatter til actionbraget ’Without Remorse’ der kommer på Amazon Prime senere på måneden).

’Those Who Wish Me Dead’, der er titlen på Sheridans nye film, er baseret på Michael Kortyas roman af samme navn, og i filmen følger vi den ressourcestærke overlevelsesekspert Hannah Faber, spillet af Angelina Jolie, der forsøger at beskytte en 12-årig dreng, som er vidne til et mord.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hannah og drengen flygter ud i Montanas skovområde, hvor et par lejemordere jagter dem igennem den barske natur, der tilmed bryder ud i flammer. Nu må Hannah sætte sin lid til sine evner som overlever.

Foruden Angelina Jolie, der i år også gør sin entré i Marvel-universet, kan man opleve driftssikre skuespillere som Nicholas Hoult, Aidan Gillan og Jon Bernthal i biroller.

Filmen får simultant premiere i USA i biografen og på HBO MAX, mens den danske biografpremiere foreløbigt er sat til 10. juni.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af