Angelina Jolie på vej mod sin første Marvel-rolle

Angelina Jolie på vej mod sin første Marvel-rolle
Angelina Jolie i 2014 under premieren på hendes film 'Unbroken'. (Foto: Anthony Harvey/Getty Image)

Vi har allerede set Angelina Jolie sparke røv i et hav af actionroller som blandt andet Lara Croft i ‘Tomb Raider’-filmene og lejemorder i ‘Mr. & Mrs. Smith’. Alligevel er der i hvert fald én oplagt filmgenre, skuespillerinden stadig har til gode, nemlig superheltegenren.

Men nu er der mulighed for, at Jolie kan hoppe i superheltekappen. Ifølge Hollywood Reporter rygtes det nemlig, at skuespillerinden skal spille med i Marvels kommende film ‘The Eternals’, der bygger på tegneserien fra 1976 om en række udødelige, menneskelignende racer på jorden, der blev skabt til at være Jordens beskyttere, og som er udstyret med superkræfter. Det vides endnu ikke, hvilken rolle Jolie skal spille.

Chloe Zhao, der fik et stort gennembrud på indiescenen med den fremragende ‘The Rider’, skal instruere filmen baseret på Matthew og Ryan Firpos manuskript. Optagelserne forventes at gå i gang senere på året, og filmen vil få amerikansk premiere i 2020 – den danske premieredato er endnu ukendt.

Angelina Jolie er desuden snart aktuel i ‘Maleficent 2: Mistress of Evil’, der får dansk premiere 17. oktober i år.

Læs også: Anmeldelse af ‘Captain Marvel’ – Der er ingen gode grunde i galaksen til at hade Brie Larsons seje superhelt

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af