Chadwick Bosemans familie taler ud om skuespillerens Oscar-forbigåelse

Chadwick Bosemans familie taler ud om skuespillerens Oscar-forbigåelse
Chadwick Boseman i 'Ma Rainey's Black Bottom'. (Foto: PR)

Til søndagens Oscar-uddeling var hovedrollepriserne ret atypisk placeret efter prisen for bedste film, og det var højst sandsynligt med henblik på at runde showet af med at ære afdøde Chadwick Boseman for sin præstation i ‘Ma Rainey’s Black Bottom’. Til alles overraskelse gik prisen imidlertid til Anthony Hopkins for rollen i ‘The Father’.

Står det til Chadwick Bosemans familie, skal man dog ikke gå og være sur eller skuffet over den overraskende forbigåelse.

TMZ skriver, at broren Derrick Boseman har fortalt dem, at »han ikke ser det, at Chadwick ikke vandt en Oscar for bedste mandlige hovedrolle, som en snub, fordi alle de nominerede skuespillere var fantastiske og havde fortjent prisen«. Dermed er Boseman-familien »overhovedet ikke kede af det eller ophidsede over, at Chadwicks navn ikke blev råbt ud til sidst i Oscar-ceremonien«.

Anthony Hopkins, der ikke var til stede under showet til at modtage sin pris, udsendte dagen efter en takkevideo, hvor han også mindedes Chadwick Boseman. »Jeg vil gerne ære Chadwick Boseman, som blev taget fra os alt for tidligt«, lød det fra waliseren.

Boseman-familien sender ifølge TMZ også gode vibrationer den anden vej og ønsker Hopkins og hans film alt det bedste: »Jeg er sikker på, Anthony ville gøre det samme, hvis Chad vandt«, siger Derrick Boseman til mediet.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af