Oscar-vinder Anthony Hopkins forklarer, hvorfor han ikke deltog i årets prisshow

Oscar-vinder Anthony Hopkins forklarer, hvorfor han ikke deltog i årets prisshow
Anthony Hopkins i 'The Father'. (Foto: PR)

Mange blev nok skuffede, da prisen for bedste mandlige hovedrolle ved søndagens Oscar-show ikke gik til Chadwick Boseman som forventet. Arrangørerne havde øjensynligt også regnet med, at den afdøde skuespiller ville blive hædret for sin præstation i ‘Ma Rainey’s Black Bottom’, idet de højst utraditionelt havde placeret hovedrollepriserne til allersidst, efter bedste film-hovedprisen.

Men Oscar’en gik altså til Anthony Hopkins for præstationen i ‘The Father’, og skuffelsen blev vel ikke mindre af, at han ikke engang deltog i prisuddelingen. Showet blev således blot afrundet med en speakerstemme, der forklarede, at de skulle hilse fra den aldrende skuespiller og sige tak.

Dagen efter udsendte Hopkins en takkevideo, og i den forbindelse kom hans repræsentanter også med en ganske valid forklaring på skuespillerens fravær til ceremonien.

Til den store aften havde showarrangørerne således forbudt alle former for video-opkald. De nominerede skulle i stedet møde fysisk op på mødesteder forskellige steder i verden, hvorfra deres eventuelle takketale kunne transmitteres. 83-årige Hopkins, der bor i Wales, ville dog ikke risikere smittefare ved at rejse til et mødested i Dublin eller London, og da han alligevel ikke regnede med at vinde prisen, blev han derhjemme, forklarer blandt andre Screen Rant.

»Som 83-årige regnede jeg ikke med at få dennne pris – det gjorde jeg virkelig ikke«, siger Hopkins i sin takkevideo fra sit hjem i Wales, hvor han lå og sov under nattens prisuddeling.

»Jeg er meget taknemmelig over for Akademiet, tak. Jeg vil gerne ære Chadwick Boseman, som blev taget fra os alt for tidligt. Igen, tak alle sammen rigtigt meget. Jeg regnede virkelig ikke med det her. Så jeg føler mig meget heldig og beæret«.

Hele Anthony Hopkins’ takkevideo kan ses herunder.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af