Daniel Kaluuya talte om sin mors sexliv i sin Oscar-tale – mens moren sad i salen

Daniel Kaluuya talte om sin mors sexliv i sin Oscar-tale – mens moren sad i salen
Daniel Kaluuya vandt sin første Oscar for 'Judas and the Black Messiah'. (Foto: Matt Petit/Getty Images)

Som forventet nuppede talentfulde Daniel Kaluuya i nat Oscar-prisen for bedste mandlige birolle for sin præstation som Black Panther-lederen Fred Hampton i Shaka Kings ’Judas and the Black Messiah’.

Hvad der til gengæld ikke gik som forventet, var Kaluuyas takketale. Han indledte blandt andet med at takke sin mor, som »har givet ham alting«, herunder hans »fabriksindstillinger«, mens han også takkede sin søster. Begge var med som hans ledsagere til ceremonien.

Den nu Oscar-vindende Kaluuya er kendt for sin skarpe humor og rappe replikker, når det angår takketaler, men alligevel så det ud til, at han overraskede både publikum, mor og søster, da han til sidst i nattens tale udbrød:

»Det er utroligt! Min mor og far havde sex, og nu er jeg her. Det er utroligt!«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kaluuyas søster begravede sit hoved dybt i hænderne, mens hans mors ansigtsfolder hurtigt ændrede sig fra et bredt smil til ren og skær forbløffelse.

Kaluuyas tone pendulerede undervejs frem og tilbage mellem det underholdende og seriøse. Således kom han også omkring Hampton, som han sendte mange lovprisende ord i retningen af:

»Han var på denne jord i 21 år, og han fandt en måde at give børn morgenmad, uddanne dem og give dem gratis lægehjælp imod alle odds«.

Sejren var britens første Oscar-statuette, en pris, som han blandt andet snuppede for næsen af ‘Judas and the Black Messiah’-kollegaen Lakeith Stanfield, der dog også blev takket behørigt.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af