James Gandolfini optog en ‘Sopranos’-fortsættelse for at lokke LeBron James til Knicks

James Gandolfini optog en ‘Sopranos’-fortsættelse for at lokke LeBron James til Knicks
James Gandolfini i 'The Sopranos'. (Foto: PR)

‘The Sopranos’ står stadig som en af de vigtigste milepæle i tv-seriens guldalder med en uafrystelig og dybt kontroversiel slutning.

Men faktisk optog hovedrollerne James Gandolfini og Edie Falco en fortsættelse til serien i form af en kortfilm, der skulle lokke ingen ringere end LeBron James til at skrive kontrakt med basketballholdet Knicks.

Edie Falco afslørede, at kortfilmen eksisterede The Atlantics podcast “Shattered: Hope, Heartbreak and the New York Knicks” podcast (via Insider). Filmen blev optaget i 2010, men har aldrig set dagens lys.

»Vi modtog den slags forespørgsler hele tiden dengang, og James Gandolfini sagde altid nej. Men af en eller anden grund gik han med til det her projekt, hvilket chokerede mig. Jeg troede, det var en prank, da jeg fik at vide, at han ville gøre det. Men så stod han der pludselig, klædt som Tony. Han må have været en større basketball-fan, end jeg troede«, siger Falco.

Videoen i sig selv var åbenbart ikke nok til at overtale LeBron James, der senere skrev kontrakt med Miami Heat. Men mon ikke selve kortfilmen, der skildrer tiden efter den berømte cut to black-slutning, alligevel har gjort et vist indtryk?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af