‘Magic Mike’ bliver til talentshow – med Channing Tatum og Steven Soderbergh om bord

‘Magic Mike’ bliver til talentshow – med Channing Tatum og Steven Soderbergh om bord
Channing Tatum i 'Magic Mike'. (Foto: PR)

Stripperkomedierne ’Magic Mike’ og opfølgeren ’Magic Mike XXL’ har været store økonomiske gevinster for Warner Bros. Sideløbende er der tilmed blevet lanceret et ekstravagant sceneshow i Las Vegas, som er baseret på Channing Tatum-filmene.

Og nu skal konceptet så prøves af i et helt nyt format. HBO Max har nemlig annonceret ’The Real Magic Mike’, der, som navnet antyder, har til formål at finde virkelighedens svar på stripperkongen Mike. Castingen er allerede skudt i gang, og serien vil ifølge Indiewire få premiere senere i år.

Præmissen for programmet er at transformere en række mænd, der har mistet deres magi, om til virkelighedens versioner af Magic Mike. Streamingtjenesten skriver selv, at mændene skal »blotte deres sjæle og mere til, når de udvikler deres kroppe, lærer at performe storslåede rutiner og udvikler en ny form for selvtillid«.

Foruden det tilsyneladende terapeutiske udgangspunkt skal deltagerne ligeledes konkurrere om en førsteplads, der indeholder en stor pengepræmie. Førstepladsen omfatter også muligheden for at optræde til ’Magic Mike Live’-arrangementet i Las Vegas.

Channing Tatum og Steven Soderbergh, som instruerede den første film, er begge tilknyttet det kommende program som producere.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af