Channing Tatum genforenes med ’21 Jump Street’-skabere i kommende monsterfilm

Channing Tatum genforenes med ’21 Jump Street’-skabere i kommende monsterfilm
Channing Tatum i '21 Jump Street'.

Efter seks år genforenes Channing Tatum med stjerneinstruktørduoen Phil Lord og Christopher Miller, der skabte de succesfulde ’21 Jump Street’-film, hvor Tatum fik sit store komiske gennembrud.

Det skriver Deadline, der desuden kan afsløre, at projektet, som endnu ikke har fået en titel, vil indgå som en del af Universal Dark Universe, der er baseret på studiets klassiske monsterfilmkatalog.

Den kommende film, der er beskrevet som en moderne komediethriller, vil dermed følge i sporene på publikumshittet ’The Invisible Man’ og den for nyligt annoncerede ’Wolfman’, som skal instrueres af selvsamme ’21 Jump Street’-duo og vil have selveste Ryan Gosling i titelrollen.   

Idéen til det kommende projekt er udviklet af Tatums faste producerpartner Reid Carolin (’Magic Mike’), og Wes Tooke (’Colony’, ’Midway’) skriver manuskript.

På trods af coronaens store indvirkning på Hollywood har Tatum rigeligt at se til i øjeblikket. Ud over at fungere som instruktør på filmen ’Dog’, som han også spiller hovedrollen i, har han nemlig skrevet sin første bog ’The One and Only Sparkelle’, som vil blive udgivet i løbet af foråret.  

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af