Paul Thomas Andersons næste film med Bradley Cooper får premieredato

Paul Thomas Andersons næste film med Bradley Cooper får premieredato
Bradley Cooper til British Academy Film Awards 2019. (Foto: Photo by Gareth Cattermole/Getty Images)

Paul Thomas Andersons seneste film i instruktørsædet var ’Phantom Thread’, der var Daniel Day-Lewis’ sidste film, inden den legendariske skuespiller annoncerede, at han gik på pension.

Anderson er dog heldigvis stadig aktiv, og hans nyeste projekt, som foreløbig bærer arbejdstitlen ’Soggy Bottom’ får, ifølge Indiewire, premiere 1. juledag på tværs af USA – hvilket placerer den i en favorabel position, inden de helt store filmpriser uddeles på ny næste år.

Anderson har skrevet filmen, mens rollelisten foreløbigt består af Bradley Cooper, Ben Safdie, Alana Haim og Cooper Hoffman, der er søn af afdøde Philip Seymor Hoffman.

Det er stadig småt med informationer om filmens handling, men Indiewire skriver, at den foregår i San Fernando Valley i 70’erne og fokuserer på en highschoolindskrevet børneskuespiller (Hoffman), der bliver venner med en berømt Hollywood-instruktør og -producer.

Det bliver Andersons niende film efter højdepunkter som ‘Magnolia’ og ‘There Will Be Blood’. En eventuel dansk premiere er endnu ukendt.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af