Populær horrorfranchise tilbage i biograferne – se første trailer til ‘The Conjuring: The Devil Made Me Do It’

Populær horrorfranchise tilbage i biograferne – se første trailer til ‘The Conjuring: The Devil Made Me Do It’
'The Conjuring: The Devil Made Me Do It'. (Foto: screenshot)

Knap en måneds penge efter biografernes genåbning vender en af verdens mest populære gyserfranchises tilbage.

‘The Conjuring: The Devil Made Me Do It’ er tredje kapitel i ‘Saw’-instruktør James Wans filmserie, der desuden tæller en række spinoff-film i samme univers.

Den ventede treer, som markerer sin snarlige premiere med første trailer, følger nok engang dæmonjægerparret Ed og Lorraine Warren, som skal opklare en djævelsk forbrydelse. Ligesom i de to første ‘The Conjuring’-film er handlingen inspireret af en sag, som virkelighedens Warren-par tog sig af, nemlig retssagen i 1981 mod drabsanklagede Arne Johnson, der hævdede, at han var blevet besat af djævlen.

Patrick Wilson og Vega Farmiga vender tilbage i hovedrollerne, og de får selskab af blandt andre Ruairi O’Connor, Sarah Catherine Hook, Julian Hilliard, Charlene Amoia og Sterlin Jerin.

Den succesfulde franchises bagmand, James Wan, nøjes denne gang med at producere. Han har givet instruktørstafetten videre til Michael Chaves, der senest var styrmand på ‘The Conjuring’-spinoffet ‘The Curse of La Llorona’.

‘The Conjuring: The Devil Made Me Do It’ får biografpremiere 3. juni, og første trailer kan ses herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af