Regé-Jean Page vender ikke tilbage i ‘Bridgerton’ sæson 2

Regé-Jean Page vender ikke tilbage i ‘Bridgerton’ sæson 2
Regé-Jean Page i 'Bridgerton'. (Foto: PR)

Regé-Jean Page slog stort igennem med sin rolle som Hertug af Hastings i første sæson af Netflix’ globale successerie ‘Bridgerton’. Men vi skal se langt efter det unge stortalent i næste sæson.

I en udtalelse til Variety fortæller holdet bag serien, at Page ikke vender tilbage: »Kære læsere. Mens alle øjne retter sig mod Lord Anthony Bridgertons mission om at finde en viscountinde, siger vi farvel til Regé-Jean Page, der triumferede i rollen som Hertug af Hastings. Vi kommer til at savne Simons nærvær på skærmen, og han vil altid være en del af Bridgerton-familien«.

Endvidere lyder det, at Phoebe Dynevor vender tilbage i rollen som Daphne Bridgerton, mens hendes mand, spillet af Page, vil være off screen i hele sæson 2: »Daphne vil forblive en hengiven kone og søster og hjælpe sin bror med at navigere den kommende sociale sæson, og hvad den har at tilbyde«.

Nyheden kommer som lidt af et chok, eftersom Page blev den helt store sensation ovenpå første sæson og fik eleveret sin karriere til et helt nyt niveau, der sågar bragte ham i betragtning som ny James Bond. Men da serien lægger sig op ad Julia Quinns bogserie, er beslutningen ikke den helt store overraskelse, da Pages karakter heller ikke fremgår af den anden bog i serien.

Til Variety indikerer Page, at han altid har vist, at det kun skulle være én sæson: »Det var en bue på én sæson. Den skulle have en begyndelse, midte og slutning… Jeg syntes, det var interessant, for så føltes det mere som en miniserie. Jeg får lov at være med og bidrage min del, og så rejse Bridgerton-familien videre«.

‘Bridgerton’ kan ses på Netflix. Regé-Jean Page har en række andre roller på tapetet, blandt andet i Russo-brødrenes ‘The Gray Man’ med Chris Evans og Ryan Gosling og den kommende ‘Dungeons & Dragons’-film.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af