Russo-brødrene skal instruere Ryan Gosling og Chris Evans i Netflix’ dyreste originalfilm til dato

Russo-brødrene skal instruere Ryan Gosling og Chris Evans i Netflix’ dyreste originalfilm til dato
Ryan Gosling. (Foto: Pascal Le Segretain/GettyImages)

Marvel-guldkalvene Joe og Anthony Russo, der stod bag de sidste to ‘Captain America’ og ‘Avengers’-film, er for alvor kommet i stald hos Netflix.

Brødrene producerede Netflix-hittet ‘Extraction‘, der i går blev annonceret som streaminggigantens mest populære film til dato. Derfor giver det god mening, at de to Russo-søskende nu indtager tandem-instruktørstolen på Netflix’ dyreste film til dato.

Titlen er ‘The Gray Man’ og med et budget på over 200 millioner dollars er den op mod 40 millioner dollars dyrere end Martin Scorseses ‘The Irishman‘.

I hovedrollen ses Ryan Gosling som freelance-lejemorderen Gentry, der bliver jagtet jorden rundt af sin tidligere CIA-kollega Lloyd Hansen (spillet af Chris Evans).

Filmen er baseret på Mark Greaneys bog af samme navn fra 2009 og der er angiveligt allerede planer om at starte en franchise med Gosling i centrum.

»Filmen er en rigtig mano a mano mellem to fantastiske skuespillere, der repræsenterer to forskellige versioner af CIA og hvad CIA kan være og gøre. Til alle, der var fans af ‘Captain America: Winter Soldier’, så er det her vores måde at bevæge os ind på det samme territorie i en mere jordnær verden«, siger Anthony Russo til Deadline.

»Intentionen er, at filmen skal være konkurrencedygtig med en hvilken som helst biograffilm, og muligheden for at lave den med Gosling og Evans er en drøm for os«, tilføjer Joe Russo. »Idéen er at skabe en franchise og bygge et helt univers med Ryan i centrum«.

Produktionen forventes at begynde januar 2021, så vi kan nok tidligst forvente at se filmen på Netflix i 2022.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af