Netflix løfter sløret for sine 10 mest populære film til dato

Netflix løfter sløret for sine 10 mest populære film til dato
Actionbraget 'Extraction' er den mest sete film på Netflix.

Netflix er ikke altid gavmilde med sine seertal, men nu har streaminggiganten delt en top 10 over de egenproducerede film, der er blevet set flest gange i løbet af sine første fire uger på tjenesten (via Bloomberg).

I førertrøjen finder man actionbraget ‘Extraction‘ med Chris Hemsworth i hovedrollen. Filmen er blevet set svimlende 99 millioner gange inden for den første måned. Den slår dermed Susanne Biers memesensation ‘Bird Box‘, der klokker ind på en andenplads med 89 millioner seere.

Mark Wahlberg-actionkomedien ‘Spenser Confidential‘ får en tredjeplads med 85 millioner afspilninger, efterflugt af Michael Bays ‘6 Underground‘ med 83 millioner.

To Adam Sandler-komedier, ‘Murder Mystery‘ og ‘The Wrong Missy‘, er også at finde på listen, mens Martin Scorseses svinedyre hovedværk ‘The Irishman‘ er ene og alene om at holde den kunstneriske fane højt. Filmen lander på en sjetteplads med 64 millioner afspilninger og er sammen med ‘The Platform‘ og ‘Triple Frontier‘ den eneste af de 10 film, der har fået over tre stjerner her på sitet.

Som altid skal man tage tallene med et gran salt, da Netflix per automatik tæller alle, der har set to minutter af en film eller serie med i sin statistik. Ikke desto mindre giver listen et godt fingerpeg om, hvad Netflix’ 183 millioner abonnenter finder interessant.

Det er desuden værd at bemærke, at de fleste af titlerne kun har ét år på bagen, hvilket giver god mening, al den stund at Netflix har fået 43.6 millioner nye abonnenter siden begyndelsen af 2019.

Se den fulde liste herunder:
1. ‘Extraction’ – 99 millioner
2. ‘Bird Box’ – 89 millioner
3. ‘Spenser Confidential’ – 85 millioner
4. ‘6 Underground’ – 83 millioner
5. ‘Murder Mystery’ – 73 millioner
6. ‘The Irishman’ – 64 millioner
7. ‘Triple Frontier’ – 63 millioner
8. ‘The Wrong Missy’ – 59 millioner
9. ‘The Platform’ – 56 millioner
10. ‘The Perfect Date’ – 48 millioner

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af