Se første actionfyldte trailer til Marvel-filmen ‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’

Se første actionfyldte trailer til Marvel-filmen ‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’
'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'. (Foto: PR)

Efter afrundingen af Marvel Cinematic Universes tredje fase med blockbuster-klimakset ‘Avengers: Endgame’, har Disney så småt taget hul på fjerde fase med serierne ‘WandaVision’ og ‘The Falcon and the Winter Soldier’. Grundet corona-nedlukning har det dog været småt med nye biograffilm i superhelteuniverset.

Det bliver der lavet om på til sommer, når ‘Black Widow’ får premiere 9. juli, og allerede et par måneder senere får biograferne besøg af en i filmsammenhæng helt ny Marvel-superhelt med ‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’. Filmen har netop fået sin første trailer.

‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’ udmærker sig ved at være første Marvel-film med et primært asiatisk cast. I hovedrollen ses Simu Liu (‘Kim’s Convenience’) som Shang-Chi, der som barn fik hård kung-fu-træning af sin far, men som i sit voksne liv længe har forsømt familiens kampsportstradition. Som det ses i den nye trailer, tvinges han imidlertid tilbage i kamp, da superskurken Mandarin kommer efter ham med sin Ten Rings-organisation.

På rollelisten ses også komiker-rapper-skuespiller Awkwafina (‘The Farewell’) som Shang-Chis veninde Katy, Tony Leung (‘In the Mood for Love’) som Mandarin og Michelle Yeoh (‘Tiger på spring, drage i skjul’).

Filmen instrueres af Destin Daniel Cretton, der har indiefilm som ‘Short Term 12’, ‘Glasslottet’ og ‘Just Mercy’ bag sig, og manuskriptet er skrevet af Dave Callaham, som lige har været aktuel med en anden superheltefilm, ‘Wonder Woman 1984’.

‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’ kommer i de danske biografer 3. september.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af