Courtney Love kritiserer serie om Pamela Anderson og Tommy Lees sextape-læk: »Lily James burde skamme sig«

Courtney Love kritiserer serie om Pamela Anderson og Tommy Lees sextape-læk: »Lily James burde skamme sig«
Courtney Love og Pamela Anderson i 2005. (Foto: Mark Mainz/Getty Images)

Courtney Love, kendt som forsanger i grungebandet Hole i 90’erne og ægtefælle til Kurt Cobain, langer ud efter den kommende Hulu-miniserie ‘Pam & Tommy’, der er i gang med sine optagelser.

Serien omhandler det stormombruste forhold mellem Pamela Anderson og Tommy Lee i 90’erne – og ikke mindst det famøse læk af deres private sexvideo.

Hovedrolleindehaverne Sebastian Stan og Lily James delte i sidste uge billeder fra settet, hvor ligheden mellem skuespillere og virkelighedens kendispar er ganske slående.

I et Facebook-opslag fra i går kritiserer Courtney Love nu filmholdet for at udnytte den traumatiserende hændelse fra veninden Pamela Andersons liv. Love blev opmærksom på serieprojektet, da produktionen i sidste uge bad hende om lov til at bruge en Rolling Stone-magasinforside, som hun figurerer på, i serien.

»Jeg finder dette så fucking skandaløst. Da Pam og Tommys sextape blev lækket, var jeg, Patty Schemel og Melissa Auf der Mar (bandmedlemmer i Hole, red.) i gang med at lave en plade«, skriver Courtney Love.

»Det var ækelt. Jeg forbød enhver at snakke om det. Det ødelagde min ven Pamelas liv. Fuldkomment. Det KNUSTE hende og hendes børn«, fortsætter hun. »Mit hjerte går ud til Pammy, der får forstærket sit komplekse traume. Og Lily James burde skamme sig, hvem fuck hun så end er«.

Hele Courtney Loves opslag kan læses herunder.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af