Derfor er ‘Friends’-genforeningen ikke et rigtigt afsnit af serien

Derfor er ‘Friends’-genforeningen ikke et rigtigt afsnit af serien
'Friends: The Reunion'. (Foto: HBO Nordic)
STREAMING TOGETHER

I går landede den længe ventede ‘Friends’-reunion på HBO Nordic, hvor de seks skuespillere bag Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler og Ross mødes og taler om gamle dage.

At genforeningen ikke ville være et rigtigt ‘Venner’-afsnit i lighed med de mange andre reboots af gamle klassikere, vi har set de seneste år, fra ‘Beverly Hills’ til den kommende ‘Sex and the City’-spinoff har længe stået klart, men det har nok ikke desto mindre skuffet en del fans af serien.

Nu forklarer instruktøren bag det nye meta-afsnit, Ben Winston, hvorfor det aldrig i diskussionerne mellem ham og seriens oprindelige showrunners David Crane og Marta Kauffman var på tale at lave den imødesete reunion som et rigtigt fiktionsafsnit med skuespillerene i deres elskede roller.

»De to bedste grunde til, at et fiktionsafsnit ville være den forkerte ting at gøre – og det siger jeg som fan, ikke som producer af den aktuelle reunion – er det, som Marta har sagt så godt: Serien handler fundamentalt om den tid i dit liv, hvor dine venner er din familie«, siger han til The Wrap.

»Og når du har din egen familie, er præmissen for serien på en måde væk. Så hvis de skulle lave en serie i dag, ville det være en gruppe af mødre og fædre og, du ved, om de ville være gift, om de ville være skilt, om de har børn, om de ikke har børn. Så grundlæggende kan ‘Friends’ ikke nødvendigvis eksistere mere, fordi seriens præmis er naturligt ovre, når du rammer et bestemt tidspunkt i livet«.

Dertil kommer, at skuespilholdet var meget tilfredse med den måde, serien efterlod karaktererne i sidste afsnit, som Lisa Kudrow forklarer i selve reunion-afsnittet.

Her siger en rørt Courteney Cox desuden, at afsnittet vil blive sidste gang, de som gruppe laver noget i offentligheden, så vi skal med andre ord ikke vente os flere reunions i de kommende år.

‘Friends: The Reunion’ kan ses på HBO Nordic.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af