Instruktøren bag ‘RoboCop’ og ‘Basic Instinct’ er tilbage med erotisk nonneromance – se traileren til ‘Benedetta’

Instruktøren bag ‘RoboCop’ og ‘Basic Instinct’ er tilbage med erotisk nonneromance – se traileren til ‘Benedetta’
'Benedetta'. (Foto: screenshot)

Den ventede film ‘Benedetta’ skulle egentlig have haft premiere sidste år i Cannes, men da filmfestivalen blev corona-aflyst, valgte folkene bag filmen også at udskyde premieren en helt år til næste udgave af festivalen. Den nærmer sig nu, og i den anledning er første trailer til filmen udkommet.

‘Benedetta’ er instrueret af Paul Verhoeven – den hollandske instruktør, der har gjort det til sit speciale at provokere publikum, senest med den franske voldtægtsthriller ‘Elle’. Mest kendt er han for sine underholdende Hollywood-film i 80’erne og 90’erne, der blandt andet tæller ‘RoboCop’, ‘Basic Instinct’, ‘Total Recall’, ‘Showgirls’ og ‘Starship Troopers’.

I franske ‘Benedetta’, der er baseret på en sand historie, skruer Verhoeven erotikken helt i vejret. Filmen foregår 1400-tallet og følger den unge nonne Benedetta, der siges at kunne udøve mirakler. Hun begynder imidlertid også at skabe gnidninger i klostret, da hun påbegynder et seksuelt forhold til en anden nonne.

Hovedrollen spilles af Virginie Efira, som får selskab af blandt Charlotte Rampling og Lambert Wilson.

‘Benedetta’ får som nævnt verdenspremiere på filmfestivalen i Cannes, der i år løber fra 6. til 17. juli. Her er filmen en del af hovedkonkurrencen. Mens vi venter på en dansk premiere, kan traileren ses herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af