Sharon Stone deler oplevelse, der fastslår behovet for intimkoordinatorer på filmoptagelser

Sharon Stone deler oplevelse, der fastslår behovet for intimkoordinatorer på filmoptagelser
Sharon Stone, 2019 (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Sharon Stone har oplevet lidt af hvert i løbet af sin 40 år lange karriere i Hollywood med roller i film som ‘Basic Instinct’ og ‘Casino’.

I samme periode har Hollywood gennemgået en større omvæltning med #MeToo-bevægelsen, hvilket blandt andet har sat fokus på, at sex- og nøgenscener foregår anstændigt med såkaldte intimkoordinatorer til at overse optagelser. Og det er der i høj grad brug for, fastslår Stone i et interview med Attitude Magazine.

»De havde ikke intimkoordinatorer i min tid. Da jeg lavede min første film, ‘Irreconcilable Differences’, havde jeg en scene, hvor jeg skulle være topløs. Og de ryddede ikke engang settet. Alle blev tilbage, massevis af mennesker på set. Og da jeg tog min top af, var der en skuespiller, der råbte: ‘Gider du flytte dig?! Jeg kan ikke se hendes bryster«.

»Jeg var rædselsslagen«, fortsætter Stone. »Kender du det, når man kun kan høre sit eget hjerteslag i ens ører? Det var alt, jeg kunne høre. Og så hører jeg ham skrige: ‘Af vejen! Jeg kan ikke se hendes bryster’. Der kan man tale om ingen intimitet«.

Stone har tidligere fortalt om sin berygtede forhørscene i Paul Verhoevens ‘Basic Instinct’, hvor instruktøren fik hende til at smide trusserne under optagelserne. Da hun modtog prisen for årets kvinde ved Berlin GQ Awards, sagde hun:

»For nogle år tilbage sad jeg under en filmoptagelse og min instruktør sagde: ‘Kan du række mig dine underbukser, for vi kan se dem i scenen, og du bør ikke have underbukser på. Men vi kommer ikke til at se noget’. Jeg sagde: ‘Gerne’. Jeg vidste ikke, at øjeblikket ville ændre mit liv«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af