Ny trailer giver forsmag på den længe ventede ‘Friends’-reunion

Ny trailer giver forsmag på den længe ventede ‘Friends’-reunion
Det originale hovedcast quizzer i 'Friends: The Reunion'. (Foto: screenshot)

Om en uge får ‘Friends: The Reunion’ efter flere corona-udsættelser omsider premiere på HBO Max, og i den forbindelse har den amerikanske streamingtjeneste udsendt en ny trailer.

Tidligere gav de os en kort teaservideo, som blot viste de seks hovedrolleindehavere fra den ikoniske sitcom med ryggen til, men denne gang byder de på en to minutter lang trailer, som giver en noget bedre forsmag på, hvad vi har i vente.

Videoen, der kan ses nedenfor, viser Jennifer Anniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc og Matthew Perry, der genforenes i de gamle filmkulisser – som ventet i et slags talkshow-format. De griner og græder, quizzer om ‘Friends’-facts, læser et gammelt manuskript op og udveksler minder om deres fælles oplevelser med at lave den rasende populære serie.

I traileren ser vi også, at James Corden agerer vært på aftenen og stiller skuespillerne det evindelige spørgsmål: Var Ross og Rachels forhold rent faktisk sat på pause?

Gæstelisten inkluderer desuden Justin Bieber, Lady Gaga, David Beckham, Reese Witherspoon, Mindy Kaling, Malala Yousafzi, Cara Delevingne, Maggie Wheeler, Tom Selleck og Cindy Crawford.

27. maj lander ‘Friends: The Reunion’ på HBO Max, som først kommer til Danmark senere på året. Der er stadig ikke er meldt noget ud om en dansk premieredato, men et godt bud er, at HBO Nordic, der i forvejen viser en del HBO Max-titler, kommer til at vise reunion-afsnittet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af