Courtney Cox om ikonisk ‘Friends’-intro: »Det er ikke sjovt at danse i et springvand i timevis«

Courtney Cox om ikonisk ‘Friends’-intro: »Det er ikke sjovt at danse i et springvand i timevis«
'Venner' er en af de store arkiv-attraktioner på HBO Max.

Den med spænding imødesete ‘Friends’-reunion lander på HBO Max i år, og i den forbindelse lagde Courtney Cox forleden vejen forbi Ellen Degeneres talkshow ‘Ellen’ for at hype projektet.

Et projekt, der vel og mærke ikke er et klassisk serieafsnit, men derimod en åbenhjertig samtale imellem de seks skuespillere, optaget på samme scene, hvor ‘Friends’ i sin tid blev indspillet (nå ja, og med en gæsteoptræden fra Justin Bieber, af alle mennesker).

Cox fortalte blandt andet, at det havde været en særdeles følelsesladet oplevelse af være tilbage i det gamle studie efter 17 år, og rundede også et par backstage-minder fra showets oprindelse – heriblandt optagelsen af den famøse introsekvens, hvor hun og de fem andre danser rundt i et springvand til tonerne af The Rembrandts ‘I’ll Be There For You’:

»Det var absolut ikke min ide, men nogen syntes, at det kunne være rigtigt skægt … Vi var i det springvand i virkelig lang tid. Og lad mig fortælle dig, hvordan det var: Det er ikke sjovt at danse rundt i et springvand time efter time. Jeg kan huske, at Matthew Perry på et tidspunkt sagde, ‘Jeg kan ikke huske tiden før, jeg var i det her springvand’. Seriøst, vi havde det alle sådan, ‘Oh my god, hvor lang tid skal jeg blive ved med at lade som om, jeg elsker at danse i vandet?’. Det var sjovt – men så alligevel ikke«.

Se hele klippet med Cox på ‘Ellen’ her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af