Justin Bieber medvirker i kommende ‘Friends’-reunion

Justin Bieber medvirker i kommende ‘Friends’-reunion
Justin Bieber. (Foto: Mike Rosenthal)

For et par uger siden blev den ventede ‘Friends’-reunion efter flere corona-udskydelser omsider optaget. Og optagelserne blev ikke ‘kun’ gæstet af hele det originale hovedcast, men også af en af tidens største popstjerner.

Justin Bieber var nemlig også med i flere scener, fortæller The Sun. Ifølge mediets kilder var den album-aktuelle sanger af uransagelige årsager iført Ross’ ikoniske Spudnik-kartoffelkostume fra afsnittet ‘The One with the Halloween party’ i komedieseriens ottende sæson.

»Justin var beæret af at være med og havde ikke noget imod at gøre sig selv til grin ved at have et latterligt kostume på«, siger en anonym kilde til The Sun. »Det blev alt sammen udført som en militæraktion for at holde alle detaljer hemmelige, og Justin nailede den«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er stadig uklart, hvad den ventede ‘Friends’-reunion på HBO Max indebærer, men der er i hvert fald tale om en unscripted tv-special og altså ikke et klassisk sitcom-afsnit.

Der er formentlig primært tale om en slags fælles-interview, hvor skuespillerne mindes serien. For nyligt fortalte David Schwimmer desuden i Graham Nortons talkshow, at der kommer til at være en sektion, hvor de »alle sammen læser noget«.

Og det krydres altså med Justin Bieber iført kartoffelkostume.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af