Jennifer Aniston holdt ‘Friends’-reunion i stuen under Emmy-uddelingen

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mens nogle stjerner fejrede årets virtuelle Emmy-uddeling omringet af mor, far og børn, havde Jennifer Aniston (nomineret for ‘The Morning Show’) samlet sin ‘anden’ familie hjemme i stuen.

Efter først at have holdt Emmy-værten Jimmy Kimmel med selskab in person i det corona-tomme Emmy-studie (og sat ild til en kuvert!), ræsede Aniston hjem og tændte for webkameraet. Men tv-ikonet – iklædt glamourøs, lårkort pyjamaskimono – var ikke alene: Pludselig dukkede bedsteveninderne Courtney Cox og Lisa Kudrow nemlig op i billedet og forsikrede Kimmel om, at de skam alle tre havde været room mates »siden 1994«. Duh!

»Jeg troede, at du boede med din familie?!« udbrød Kimmel til Kudrow, som i bedste Phoebe-stil slog en latter op og svarede; »Hvem bor dog med deres familie?«.

Ross, Joey og Chandler var tilsyneladende ikke inviteret til festen, men det var til gengæld Anistons mandlige BFF igennem mange år, Jason Bateman (nomineret for ’Ozark’), som også gik forbi kameraet med en kæk bemærkning til Kimmel om, at han da er et »creep« for at spionere på folk i deres hjem.

Så er det bare vi gerne vil vide, om Brad Pitt monstro også gæstede Anistons Emmy-pyjamasparty…?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af