Se den ubehagelige trailer til M. Night Shyamalans stjernespækkede gyserfilm ‘Old’

Se den ubehagelige trailer til M. Night Shyamalans stjernespækkede gyserfilm ‘Old’
Gael García Bernal i traileren til 'Old'. (Foto: screenshot fra Youtube)

Den notorisk twist-glade gyserfilmskaber M. Night Shyamalan (‘Den sjette sans’, ‘The Village’, ‘Unbreakable’) er inden længe tilbage i biograferne med sin nye badeferiegyser ‘Old’, som netop har fået en ny, ildevarslende trailer.

‘Old’ er baseret på den grafiske roman ‘Sandcastle’ af Pierre Oscar Lévy og Frederik Peeters og følger en håndfuld ferierende familier, der med gru opdager, at de ikke kan slippe væk fra en afsidesliggende, tropisk strand. Samtidig begynder de, heraf titlen, at ældes i et foruroligende tempo.

I traileren herunder ser vi filmens imponerende cast bestående af blandt andre Gael García Bernal (‘Y tu mama también’), Vicky Krieps (‘Phantom Thread’), Eliza Scanlen (‘Little Women’), Thomasin McKenzie (‘Jojo Rabbit’), Alex Wolff (‘Hereditary’), Rufus Sewell (‘The Man in the High Castle’) og Ken Leung (‘Lost’).

M. Night Shyamalan var var senest aktuel med Apple-serien ‘Servant’ og de kommercielt succesfulde ‘Unbreakable’-opfølgere ‘Split‘ og ‘Glass‘.

‘Old’ får biografpremiere 22. juli.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af