Se første trailer til Oscar-vinders ventede Marvel-film ‘Eternals’

Se første trailer til Oscar-vinders ventede Marvel-film ‘Eternals’
'Eternals'. (Foto: screenshot fra trailer)

»Så nu hvor Kaptajn Rogers og Iron Man ikke er her længere, hvem tror I kommer til at lede The Avengers?«, spørger en karakter i den nye trailer til ‘Eternals’, der meget passende introducerer os for en række nye helte i Marvel-universet, efter ‘Avengers: Endgame’ rundede tredje fase af.

‘Eternals’ er instruktør Chloé Zhaos ret bemærkelsesværdige skridt fra at lave realistiske og følsomme indiefilm til nu at stå bag en stort opsat blockbuster. Siden hun gik i gang med superheltefilmen er hun blevet et noget mere prominent navn i filmbranchen, da hun i sidste måned modtog to Oscar-statuetter for ‘Nomadland’ i kategorierne bedste film og bedste instruktion.

Zhaos nye storfilm følger en udødelig alienrace ved navn The Eternals, der har levet i skjul gennem tusinder af år. Efter begivenhederne i ‘Avengers: Endgame’ genforenes de imidlertid for at beskytte menneskeheden mod deres onde modsætning, The Deviants.

Manuskriptet er baseret på Jack Kirbys tegneserier, og Zhao har udarbejdet det i fællesskab med de relativt ukendte kortfilminstruktører Kaz Firpo og Ryan Firpoer.

Filmen har et imponerende ensemble-cast, som består af blandt andre Angelina Jolie, Kit Harington, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Barry Keoghan, Brian Tyree Henry, Gemma Chan og Salma Hayek.

‘Eternals’ får biografpremiere 5. november. Inden da igangsættes den nye, fjerde fase i Marvel-filmserien med ‘Black Widow’ (9. juli) og ‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’ (3. september).

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af