Stortalentet Michaela Coel følger op på ‘I May Destroy You’ med ny serie

Stortalentet Michaela Coel følger op på ‘I May Destroy You’ med ny serie
Michaela Coel i 'I May Destroy You'.

Så er der godt nyt til alle os, der sidste år ikke kunne få armene ned over serieskaber Michaela Coels mesterlige ‘I May Destroy You’ (på HBO Nordic herhjemme).

Ifølge BBC, som producerede serien, er Coel nu i fuld gang med sit næste projekt, der meget vel kan drage tematiske paralleller til ‘I May Destroy You’. Det fortalte BBC’s dramachef Piers Wenger på et internationalt pressemøde i denne uge:

»Projektet udspringer helt og aldeles fra Michaelas hoved, og jeg vil ikke komme med spekulationer om det på nuværende tidspunkt. Det er på et relativt tidligt stadie, men jeg vil gerne lade fans af ‘I May Destroy You’ vide, at der er en ny serie på vej … Det er op til Michaela at beslutte sig for, hvilket forhold den vil have til ‘I May Destroy You’«.

»Der er en relation mellem ‘Chewing Gum’ (Coels første, prisvindende serie, red.) og ‘I May Destroy You’. Der er en rød tråd i hendes tankegang. Jeg formoder, at der vil være elementer af ‘I May Destroy You’ i den nye serie, men det er for tidligt at sige noget specifikt omkring den«, lød det fra Wenger.

Coel har tidligere afvist at lave en sæson 2 af ‘I May Destroy You’, men det afholder ikke Twitter-fans fra at heppe på, at en af karaktererne fra hovedværket måske dukker op som biperson i den nye serie.

‘I May Destroy You’ tippes til at blive en af årets helt store Emmy-vindere, når verdens største tv-pris løber af stablen 13. juli. Serien blev højest overraskende totalt forbigået ved vinterens Golden Globes i samtlige kategorier (et move, der blev skarpt kritiseret af branchefolk såvel som fans), men var til gengæld nomineret til adskillige BAFTA’s.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af