‘Sweet Tooth’ ligner ikke nogen anden serie – se Netflix’ postapokalyptiske trailer

‘Sweet Tooth’ ligner ikke nogen anden serie – se Netflix’ postapokalyptiske trailer
Christian Convery i 'Sweet Tooth'. (Foto: screenshot)

Netflix har udgivet første trailer til ‘Sweet Tooth’, der med sit særegne sci-fi-univers ikke ligner nogen anden serie.

Den overnaturlige fortælling foregår i en barsk, postapokalyptisk verden, hvor en hybridrace af mennesker og dyr pludselig er opstået ud af det blå. Nogle personer ser dyremenneskerne som et mirakel, mens andre vil udrydde dem.

Hadefulde jægere gør livet surt for den unge hovedperson Gus, hvis eneste synd er, at han har gevir og hjorteører. Han får heldigvis hjælp af en fremmed mand, mens han søger mod Colorado, hvor der skulle være et mytisk fristed for hybrider som ham selv.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Sweet Tooth’ er baseret på Jeff Lemires DC-tegneserie af samme navn og er skabt af Jim Mickle og Beth Schwartz. Sidstnævnte har tidligere skrevet og produceret to andre DC-serier i form af ‘Arrow’ og ‘Legends of Tomorrow’.

Hovedrollen spilles af det unge talent Christian Convey (‘Beautiful Boy’, ‘Venom’), som får selskab af blandt andre Nonso Anozie (‘Cinderella’), Will Forte (‘MacGruber’) og Stefania LaVie Owen (‘Krampus’).

‘Sweet Tooth’ lander på Netflix 4. juni.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af