Carey Mulligan og Zoe Kazan skal spille journalisterne, der afslørede Harvey Weinstein

Carey Mulligan og Zoe Kazan skal spille journalisterne, der afslørede Harvey Weinstein
Zoe Kazan og Carey Mulligan i 2019. (Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images)

#MeToo-bølgen blev for alvor skudt i gang 5. oktober 2017, da The New York Times bragte Megan Twohey og Jodi Kantors dybdegående artikel med en række kvinders krænkelses- og overgrebsanklager mod den magtfulde filmmogul Harvey Weinstein. Nu skal de to journalisters epokegørende arbejde filmatiseres.

‘She Said’ er titlen på den kommende film, hvor Twohey og Kantor efter alt at dømme skal spilles af Carey Mulligan og Zoe Kazan, skriver branchemediet Deadline.

I stil med ‘Spotlight’ kommer handlingen til at fokusere på journalisternes grundige, dybdegående arbejde, som skød Weinsteins karriere i sænk – og i sidste ende ledte til, at seriekrænkeren nu afsoner en fængselsdom på 23 år.

Filmen er baseret på bogen ‘She Said: Breaking the Sexual Harassment Story That Helped Ignite a Movement’ og skal instrueres af tyske Maria Schrader, som senest stod bag det overraskende Netflix-hit ‘Unorthodox’. Filmatiseringen er skrevet af Rebecca Lenkiewicz, der slog igennem med manuskriptet til den polske Oscar-vinder ‘Ida’ og senest arbejdede på Steve McQueens roste ‘Small Axe’-serie.

Produktionen af ‘She Said’ begynder denne sommer.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af