DC siger nej til sexscener: »Man kan ikke sælge legetøj, hvis Batman giver nogen oralsex«

DC siger nej til sexscener: »Man kan ikke sælge legetøj, hvis Batman giver nogen oralsex«
'Harley Quinn'. (Foto: PR)

Den animerede serie ‘Harley Quinn’ har været en stor succes med sine første to sæsoner, og en tredje er på vej.

Modsat det mere statiske DC Extended Universe og dettes »mildt underholdende klovnenummer« i form af Harley Quinn-filmen ‘Birds of Prey’, har serien fået ros for at tage chancer, ikke mindst i dens fremstilling af emner som vold og seksualitet.

Ikke desto mindre har DC nu besluttet sig for at trække en streg i sandet overfor skaberne af serien, herunder Justin Halpern, som i et interview med Variety afslører, at selskabet har nægtet at vise en scene i den kommende tredje sæson, hvor Batman skulle give Catwoman oralsex.

»(…) I den tredje sæson af ’Harley’ havde vi en scene, hvor Batman skulle give Catwoman oralsex. Og her sagde DC, ‘Det kan du ikke gøre. Det kan du under ingen omstændigheder gøre. (…) Helte gør ikke sådan noget. (…) Man kan ikke sælge legetøj, hvis Batman giver nogen oralsex’«.

Vil og Halpern og co. formå at smadre DC’s sex-glasloft på et senere tidspunkt? Og strækker studiets sexforskrækkelse sig i virkeligheden også til det større filmunivers, hvor samtlige romantiske forhold siden Zack Snyders ‘Watchmen’ har været præget af høflig dydighed? Det vil tiden vise.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af