Første smugkig på Timothée Chalamet i ‘Call Me By Your Name’-instruktørs nye film

Første smugkig på Timothée Chalamet i ‘Call Me By Your Name’-instruktørs nye film
Timothée Chalamet. (Foto: Dia Dipasupil/Getty Images)

Timothée Chalamet er genforenet med Luca Guadagnino, der som bekendt stod bag den unge skuespillers store gennembrudsrolle i sommerromancen ‘Call Me By Your Name’. Chalamet har således hovedrollen i instruktørens nye film ‘Bones & All’, som er i gang med optagelserne omkring Ohio i USA.

I den forbindelse er første billede fra filmen blevet delt. Her ser man en mut Chalamet med rødligt hår, som vender ryggen til sin talentfulde medskuespiller Taylor Russell, der brød igennem med ‘Waves’.

‘Bones & All’ er Guadagninos første amerikanske filmproduktion, og handlingen bliver efter alt at dømme mere dyster end i ‘Call Me By Your Name’. Manuskriptet er udarbejdet af David Kajganich, der har skrevet den italienske instruktørs gyser-remake ‘Suspiria’ og dramaet ‘A Bigger Splash.

Filmens følger det nyforelskede par Maren og Lee (Russell og Chalamet), der møder hinanden på en kilometerlang rejse gennem det amerikanske landskab. De er begge på flugt fra en frygtindgydende fortid, som de i sidste ende ikke kan undslippe, og som sætter kærligheden på prøve.

Timothée Chalamet og Taylor Russell i ‘Bones & All’. (Foto: PR)

»I det øjeblik, jeg læste det (manuskriptet, red.), sagde jeg, at jeg kun kunne se Timothée spille denne rolle. Det var et lykketræf, fordi han var i Rom, og jeg var i Rom, og vi mødtes efter det her år med Covid-restriktioner, og vi kunne tilbringe tid sammen«, har Guadagnino tidligere udtalt til Deadline omkring castingen af Chalamet til den nye film.

»Han er faktastisk, en skøn performer, og at se ham stige til tops, som han gør nu, gør mig stolt af ham. Denne karakter er noget meget nyt for ham, både indtagende og hjerteknusende«.

På rollelisten ses også Jessica Harper, Chloë Sevigny, Francesca Scorsese, Mark Rylance, André Holland og filminstruktør David Gordon Green.

‘Bones & All’ er endnu uden en premieredato.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af