Jessica Chastain og Andrew Garfield er næsten ikke til at kende i ‘The Big Sick’-instruktørs nye film – se traileren

Jessica Chastain og Andrew Garfield er næsten ikke til at kende i ‘The Big Sick’-instruktørs nye film – se traileren
Andrew Garfield og Jessica Chastain i traileren til 'The Eyes of Tammy Faye'. (Foto: screenshot fra Youtube)

Andrew Garfield og Jessica Chastain har altså brugt virkelig mange timer i sminken før optagelserne til ‘The Eyes of Tammy Faye’. De to skuespillere, særligt Chastian, er nemlig næsten ikke til at kende i første trailer til den nye film.

Filmens sminkører har givet Chastain og Garfield har ekstra fedt på kinderne, så de kan ligne virkelighedens tv-prædikanter Tammy Faye Bakker og Jim Bakker.

‘The Eyes of Tammy Faye’ følger ægteparrets vilde rejse gennem 70’erne og 80’erne, hvor de skabte verdens største religiøse tv-netværk, som gennem kærlighed og sang skulle videreformidle Guds ord. Bakker-parrets kristne imperium, der også indebar en forlystelsespark, begyndte dog at smuldre, da en svindelskandale kom frem i lyset.

Filmen er instrueret af Michael Showalter, der stod bag det Oscar-nominerede komediehit ‘The Big Sick’ og senest ‘The Lovebirds’. Abe Sylvia, som blandt andet har arbejdet på serierne ‘The Affair’ og ‘Dead to Me’ har skrevet manuskriptet.

‘The Eyes of Tammy Faye’ kommer i biograferne 23. september, og de to hovedrolleindehaveres vilde forvandling kan ses herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af