Lin-Manuel Miranda debuterer som filminstruktør med musicalen ‘Tick, Tick… Boom’ – se første trailer

Lin-Manuel Miranda debuterer som filminstruktør med musicalen ‘Tick, Tick… Boom’ – se første trailer
Andrew Garfield i traileren til 'Tick, Tick... Boom'. (Foto: screenshot fra Youtube)
STREAMING TOGETHER

Lin-Manuel Miranda har allerede slået sine evner godt og grundigt fast ved at skabe nyere tids største musicalfænomen, Broadway-stykket ‘Hamilton’, som sidenhen også blev filmet og udgivet på Disney+. Nu debuterer han også som filminstruktør.

Det bliver med Netflix-filmen ‘Tick, Tick… Boom’, som netop har fået sin første trailer. Filmmusicalen er skrevet af Steven Levinson (‘Fosse/Verdon’) og er baseret på den afdøde ‘Rent’-skaber Jonathan Larsons autobiografiske teaterstykke af samme navn. Larson fremførte oprindeligt stykket alene på en scene, men efter hans tidlige død som bare 35-årig og hans posthume kæmpesucces med ‘Rent’ blev ‘Tick, Tick… Boom’ omskrevet og opført på Broadway med tre skuespillere.

Andrew Garfield ses i hovedrollen som Jon, en aspirerende komponist, der arbejder som tjener i 1990’ernes New York og kæmper for at slå igennem i teaterverdenen. Mens han nærmer sig sin 30-års fødselsdag og forbereder sig på en altafgørende optræden, begynder Jon at tvivle på sin fremtid i kunstnermiljøet, der er stærkt præget af aids-epidemien.

Der er endnu ikke en konkret premieredato, men traileren afslører, at ‘Tick, Tick… Boom’ lander på Netflix og i udvalgte (muligvis kun amerikanske) biografer engang til efteråret.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af