Meryl Streep skal aldrig prøve method acting igen: »Det var forfærdeligt«.

Meryl Streep skal aldrig prøve method acting igen: »Det var forfærdeligt«.
Meryl Streep i 'The Devil Wears Prada'. (Foto: PR)

Nogle skuespillere passer tilsyneladende bedre end andre til den altomsluttende skuespildisciplin, som er method acting.

Daniel Day-Lewis, Joaquin Phoenix og Michelle Williams har for eksempel alle haft stor succes med skuespilmetoden i nyere tid, mens andre har måttet sande, at den har været for krævende.

En af dem er Meryl Streep, der prøvede kræfter med disciplinen i forbindelse med ’The Devil Wars Prada’, hvori hun spillede modemogulen Miranda Priestly. Faktisk var oplevelsen så ubehagelig, at stjernen i sidste ende isolerede sig i sin trailer under optagelserne.

»Det var forfærdeligt! Jeg havde det frygteligt i min trailer. Jeg kunne høre dem (filmholdet, red.) grine og rumstere. Jeg var så deprimeret. Det er vel prisen, du betaler, for at være bossen. Det var sidste gang, jeg nogensinde har forsøgt method (acting, red.)«, siger hun til Entertainment Weekly.

Hendes kollegaer på filmen, Anne Hathaway og Emily Blunt, havde dog ikke noget problem med at se igennem Streeps dedikerede skuespil, da de mødte hende på settet, og Hathaway blev aldrig intimideret af hende:

»Jeg følte altid omsorg. Hvad end hun forsøgte at gøre for at skabe den frygt, så kunne jeg godt forstå det, da jeg også vidste, at hun passede på mig«, siger Hathaway og bliver bakket op  af Blunt.

»Meryl er så sjov og selskabelig, og derfor var det ikke så sjovt for hende at skulle holde sig væk fra os andre. Det var ikke, fordi hun var fraværende, du kunne snakke med hende, (…) og hun ville lytte, men jeg ved ikke, om det var det sjoveste for hende at skulle være på settet på den måde«.

Rollen er således formentlig sidste gang, hvor Streep benytter method acting. Hun har for nylig medvirket i Steven Soderberghs ’Let Them All Talk’ og Ryan Murphys ’The Prom’, og hun er også på rollelisten til Adam McKays voldsomt stjernespækkede film ’Don’t Look Up’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af