Mystikken om John Boyegas exit fra Netflix-film stiger

Mystikken om John Boyegas exit fra Netflix-film stiger
John Boyega. (Foto: Tristan Fewings/Getty Images)

John Boyega forlod i starten af juni Jeremy Saulniers Netflix-film ‘Rebel Ridge’, og det blev meldt ud, at det skyldtes familiemæssige årsager.

I en ny artikel giver The Hollywood Reporter, via en række kilder tæt på sagen, dog en anden version, nemlig at Boyega havde forladt optagelserne uden at fortælle det til nogen. The Hollywood Reporter skriver også, at hans exit ikke handlede om én specifik ting, men utilfredshed over blandt andet manuskriptet og hans indkvarteringsforhold:

»Ifølge en person med indsigt i situationen opdagede folkene bag filmen Boyegas exit, da de ledte efter ham på hans hotel og opdagede, at han havde tjekket ud«, lyder det fra The Hollywood Reporters kilder.

Boyegas agent, Femi Oguns, afviser historien og fastslår, at Boyegas familieårsager var den rigtige grund til det bratte exit:

»Jeg kan kategorisk sige, at disse rygter er fuldstændigt usande. Folk vil ofte danne deres meninger og baserer dem på kedsomhed. (…) John var desværre nødt til at forlade (optagelserne, red.), grundet familiære omstændigheder, hvilket i virkeligheden ikke vedkommer nogen udover ham selv«, lyder det fra agenten.

Boyegas exit bliver en dyr omgang for Netflix, der i første omgang har måttet fyre en række medarbejdere, som var tilknyttet ’Rebel Ridge’, men som formentlig kan se frem til at blive genansat, når en ny hovedrolleindehaver er fundet i 2022.

Historien bliver endnu mere kryptisk, da awards-analytikeren Erik Anderson på Twitter har gjort opmærksom på, at alle Boyegas tweets fra det seneste halve årstid er blevet slettet, ligesom hans officielle profil ikke længere er verificeret.

Det virker en smule alarmerende, og det er næppe det sidste, vi hører til John Boyega den kommende tid.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af