John Boyega peger på sine to favoritter til Superman-rollen i kommende film

John Boyega peger på sine to favoritter til Superman-rollen i kommende film
Calvin Ellis/Superman fra tegneserieforlæget.. (Foto: PR)

John Boyega ved om nogen, hvad det kræver at træde ind i en veletableret blockbuster. Med en central rolle i den nye ‘Star Wars’-trilogi fik englænderen en ilddåb i en franchise, som alle har en mening om.

Det vil den næste skuespiller, der skal spille Clark Kent/Superman unægtelig også kunne mærke, hvem end valget så ender med at falde på. I et roundtable-interview med The Hollywood Reporter med Boyega, Jonathan Majors, Chris Rock, Josh O’Connor og Regé-Jean Page, pegede Boyega på sine to favoritter.

»Jeg vil se brother Regé (-Jean Page, red.) som Superman. Eller Jonathan (Majors, red.). Jeg vil have, at det er en af jer gutter, som skal flyve«, siger Boyega.

Han gav også sine bud på, hvem Chris Rock og Josh O’Connor kunne spille.

»Josh, jeg ville elske at se dig som en skurk. Og Chris, jeg ville også gerne se dig som en skurk – en virkelig mørk og forskruet (skurk, red.)«.

Det er J.J. Abrams og Ta-Nehisi Coates, der arbejder på det kommende ’Superman’-reboot, og tidligere har Michael B. Jordan været på tale til rollen – noget han dog siden selv har fejet af vejen. Rygterne går dog stadig på, at det er en sort skuespiller, der denne gang skal trække i de røde underbukser.

Hvis Warner Bros., Abrams og Coates ender med at lytte til Boyegas castingforslag, så er det i hvert fald to af tidens største talenter, de kan vælge imellem.

Regé-Jean Page har imponeret i ‘Bridgerton’, men Jonathan Majors gjorde det samme i ’Lovecraft Country’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af