Michael B. Jordan afviser rygter om, at han skal spille Superman i ny DC-film

Michael B. Jordan afviser rygter om, at han skal spille Superman i ny DC-film
Michael B. Jordan. (Foto: Paras Griffin/Getty Images)

Michael B. Jordan er et af de hotteste unge navne i Hollywood i disse år, og derfor er det ikke så mærkeligt, at han før er blevet nævnt som en værdig arvtager til Henry Cavill, der spillede Superman i Warner Bros. og DC Films superhelte univers.

Rebootet skrives af Ta-Nehisi Coates og har J.J. Abrams med ombord som producer.

Nu kommenterer Jordan selv på de vedvarende rygter i forbindelse med promoveringen af Amazons aktuelle Jack Ryan-spinoff ’Without Remorse’, der får premiere på streamingtjenesten d 30. april.

»Det er klogt af DC at få Ta-Nehisi til at skrive projektet«, siger skuespilleren til The Hollywood Reporter.

»Han er utrolig talentfuld. Det bliver noget, man skal tjekke ud. Jeg er smigret over, at folk har tænkt på mig. Det er helt sikkert et kompliment, men jeg nøjes med at se på i denne omgang«.

Det lyder derfor ikke som om, at Jordan bliver den næste Man of Steel, men man skal selvfølgelig aldrig sige aldrig. Noget tyder på, at Warner Bros. og DC Films har lagt sig fast på en sort Superman – og dermed kan spekulationerne om, hvem det så skal være fortsætte.

Jordans næste projekter er den Denzel Washington-instruerede ’A Journal for Jordan’ og ’Creed III’, hvor han selv debuterer som instruktør. Sidstnævnte havde han også et par kommentarer til:

»Jeg er meget spændt på at arbejde bag kameraet, og få mulighed for at fortælle en historie fra mit eget perspektiv«.

‘Creed III’ er foreløbigt sat til at lande i efteråret 2022. Hvornår den kommende ‘Superman’-film påbegynder produktionen er endnu uvist.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af