Superman skal efter alt at dømme spilles af en sort skuespiller i kommende blockbuster

Superman skal efter alt at dømme spilles af en sort skuespiller i kommende blockbuster
Calvin Ellis/Superman fra tegneserieforlæget.. (Foto: PR)

J.J. Abrams og forfatteren Ta-Nehisi Coates er i fuld gang med forberedelserne til deres kommende Superman-film, og det ser ud til, at de har lagt sig fast på at finde en sort skuespiller, der skal trække i den blå spandex samt den røde kappe og de matchende boksershorts.

Mens J.J. Abrams fortsat er tilknyttet projektet som producer, er opgaven for Coates – der er kendt for sine essays og bøger særligt forbundet til race i USA – at få forfattet et manuskript til filmen, der efter alt at dømme får en sort Superman i centrum for begivenhederne, og ifølge The Hollywood Reporter er Warner Bros. ligeledes i gang med at finde en sort instruktør.

Spekulationerne har ellers været mange, siden Michael B. Jordan blev sat i forbindelse med rollen som den ikoniske ’Man of Steel’, men de rygter affejede han for nylig.

Der er i forvejen en version af Superman, der oprindelig er sort, fra tegneserien, nemlig Calvin Ellis, men i denne ombæring ser det ud til, at Clark Kent blot skal spilles af en sort skuespiller. Dermed ingen Calvin Ellis i denne omgang.

Det ser ifølge The Hollywood Reporter også ud til, at Coates og Abrams har lagt sig fast på et anderledes take på hele Clark Kent/Superman-historien. Modsat ’Man of Steel’, der i store træk fortalte den traditionelle oprindelseshistorie for karakteren, er der også rygter om, at den nye Superman-film potentielt kan gå hen og foregå i det 20. århundrede som en slags periodefilm.

Samtidig vil den ikke have nogen umiddelbar tilknytning til DCEU og vil derfor, akkurat ligesom ’Joker’ og den kommende ’The Batman’, ikke være låst fast i det store cinematiske univers og dets kontinuitet.

Premieredatoen er endnu uvis.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af