Quentin Tarantino arbejder på teaterudgave af ‘Once Upon a Time in Hollywood’ – pensionsfilmen må vente

Quentin Tarantino arbejder på teaterudgave af ‘Once Upon a Time in Hollywood’ – pensionsfilmen må vente
Quentin Tarantino til premieren på 'Once Upon a Time in Hollywood' i Japan. (Foto: Christopher Jue/Getty Images)

Som Quentin Tarantino før har teaset, har han arbejdet på en teaterforestilling, som bygger på hans 9. film, ’Once Upon a Time in Hollywood’.

Han har netop udgivet den ventede roman, ‘Once Upon a Time in Hollywood: A Novel’, der også bygger på filmen, og som afdækkede særligt ét stort mysterium, der har været genstand for debat, siden filmen udkom. Og nu er teaterforestillingen altså næste projekt for Tarantino.

»Tro det eller ej, jeg har faktisk skrevet en teaterudgave af ’Once Upon a Time in Hollywood’. Jeg ville gerne skrive et teaterstykke og ting, som ikke beskrives i bogen. Jeg ville have det til at fungere som et teaterstykke. Jeg er i stand til at udforske ting, som ikke er med i filmen. Stykket foregår i Italien«, siger han i et interview hos podcasten The Big Picture.

Teaterstykket vil blandt andet handle om Rick Daltons (Leonardo DiCaprio, red.) karriere inden for spaghettiwesterns:

»Hele andet akt i stykket handler om Rick og Marvin Schwarz (Al Pacino, red.), der spiser middag med spaghettiwestern-instruktørerne Sergio Corbucci og Nori Corbucci på deres japanske yndlingsrestaurant i Rom. Rick har endnu ikke fået rollen. Hvorvidt Rick får rollen som Nebraska Jim, afhænger af, hvordan middagen forløber sig«, forklarer Tarantino.

Foruden romanen og det potentielle teaterstykke har Tarantino også luftet idéen om at instruere alle afsnittene af den fiktive serie ’Bounty Law’, som bliver introduceret i ’Once Upon a Time in Hollywood’.

Dermed ser det ud til, at Tarantino fortsætter med en række andre projekter, og dermed kan vi godt komme til at vente en rum tid på hans 10. og selvproklamerede sidste film.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af