‘Blade’s Stephen Dorff hader alt ved ‘Black Widow’: »Jeg skammer mig på Scarletts vegne«

‘Blade’s Stephen Dorff hader alt ved ‘Black Widow’: »Jeg skammer mig på Scarletts vegne«
Stephen Dorff i 'Blade' i 1998. (Foto: PR)

Det er ikke meget, vi har set til 90’ernes bad boy Stephen Dorff de senere år. Bevares, skuespilleren er stadig aktiv i mindre indie- og actionfilm, men de dage, hvor Dorff solede sig i mainstream-Hollywoods spotlys som skurk i Marvels ‘Blade’ er ovre.

Og det passer Dorff fint, hvis man skal tro et nyt interview i avisen The Independent, hvor han redeligt sviner både ‘Black Widow’ og Scarlett Johansson til i sin iver efter at fremhæve sine egne, mere ‘kunstneriske’ karriereambitioner:

»Jeg opsøger stadig the good shit, for jeg vil ikke medvirke i ‘Black Widow’. Den ligner lort. Den ligner et dårligt videospil. Jeg skammer mig på de menneskers vegne. Jeg skammer mig på Scarletts vegne! Jeg er sikker på, at hun blev betalt 5-7 millioner bucks, men jeg skammer mig på hendes vegne. Jeg vil ikke medvirke i den slags film. Virkelig ikke. Jeg vil hellere finde den her unge instruktør, der bliver den næste Kubrick«.

Så sent som sidste år luftede Dorff ellers interesse for at vende tilbage til ‘Blade’-universet, hvis man kunne finde et mere seriøst, ‘Joker’-lignende spin på historien. Det fortalte skuespilleren til Entertainment Weekly, og kaldte den oprindelige ‘Blade’-instruktør, Stephen Norrington, for »et geni«.

Marvel arbejder ganske vist i skrivende stund på et reboot af ‘Blade’ med den dobbelte Oscar-vinder Mahershala Ali i titelrollen (Dorffs medspiller i tredje sæson af ‘True Detective’). Dog skal Dorff nok ikke længere regne med at blive inviteret forbi settet til en cameo.

Skuespillerens seneste film var MMA-dramaet ‘Embattled’, der fik en jævn modtagelse ved premieren sidste år.

Vi ønsker ham alt held og lykke med projekt Find Kubrick.

‘Black Widow’ kan ses i udvalgte biografer herhjemme samt lejes på Disney+ fra 9. juli

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af