Marvel-boss åbner op for flere prequel-film efter ‘Black Widow’

Marvel-boss åbner op for flere prequel-film efter ‘Black Widow’
Scarlett Johansson som Black Widow i 'Captain America: Civil War'. (Foto: PR)

Fjerde fase af Marvels filmunivers skydes om et par uger i gang med ‘Black Widow’. Med Scarlett Johansson superhelts skæbne i ‘Avengers: Endgame’ in mente kan de fleste nok regne ud, at filmen kommer til at udspille sig i en tid før den skæbnesvangre kamp mod Thanos.

At dømme efter en ny udtalelse fra Mavel-chefen Kevin Feige kan endnu flere af kæmpefranchisens helte blive genbesøgt i prequel-film, ligesom det nu er tilfældet for karakteren med det borgerlige navn Natasha Romanoff.

»Idéen om at udforske fortiden, nutiden og fremtiden for MCU ligger bestemt i kortene for alle vores karakterer«, udtalte Kevin Feige ifølge Slash Film på et pressemøde for ‘Black Widow’.

Han understreger dog, at eventuelle prequel-film skal give mening for den givne karakter.

»Denne specifikke historie med dette specfikke cast er meget personlig og meget særlig for Natasha«, siger han om tankerne bag at lave ‘Black Widow’.

»Vi vidste meget konkret, at der var en stor periode i hendes liv, som vi ikke kendte til – ikke bare hendes barndom, men hele denne tidsperiode mellem ‘Captain America: Civil War’ og ‘Avengers: Infinity War’. Og vi følte, det gav mening, at fokusere kreativt på den periode for at kunne finde ud af mere om vores fortid og vores nutid. Og give et hint til eftermælet i fremtiden«.

‘Black Widow’ får premiere 9. juli.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af