Nicolas Cage overrasket over gode anmeldelser af ny film – hylder sine katte

Nicolas Cage overrasket over gode anmeldelser af ny film – hylder sine katte
'Pig'. (Foto: PR)

De gamle 90’er-dage, hvor Nicolas Cage var en af Hollywoods suverænt største, mest blockbuster-eftertragtede stjerner er efterhånden noget slørerede i fortidens tåger, og det seneste årti har skuespilleren mestendels gjort sig i stadigt mere waanzinnig roller i gyser- og actionfilm a la ‘Mandy’ og ‘Primal’.

Men hans nyeste film er dog et ganske andet bæst, at dømme efter de amerikanske anmeldelser (om end præmissen lyder lettere Cage-typisk med et ‘John Wick’-spin).

I filmen ‘Pig’ spiller Cage en isoleret trøffeljæger, hvis specialiserede trøffelgris bliver kidnappet. Redningsmissionen tvinger enspænderen væk fra de landlige omgivelser i Oregon og ind til sit gamle hjem i Portland, hvor fortiden spøger.

Filmen har i skrivende stund en samlet anmelder-score på yderst imponerende 87 procent på Metacritic, og i et interview med The Hollywood Reporter udtrykker Cage sin forundring:

»Det er virkelig dejligt at få positiv respons på filmen. Lidt overraskende, men virkelig dejligt«.

Skuespilleren afviser, at vi nogensinde kommer til at se ham i ‘Con Air’-smægtende projekter igen:

»Jeg tror ikke, at jeg nogensinde vender tilbage til at lave sådan nogle Jerry Bruckheimer-agtige brag, for jeg synes, at der er en slags frygt-drevet kultur i de store studier, som er lidt begrænsende. Det føler jeg ikke at der er, når jeg laver indiefilm«, fortæller Cage.

Han beskriver endvidere i interviewet, at hans rolles dybe forbindelse med den titulære gris talte til ham som dyreelsker:

»Jeg forstår den enormt betydningsfulde forbindelse, vi kan have med vores dyre-brødre og søstre. Mit venskab med mine katte betyder meget for mig, og jeg har ikke set så mange film om det emne – om forholdet mellem mennesker og deres dyrevenner«.

‘Pig’ er instrueret af Michael Sarnoski, og bliver distribueret i USA af det meget kvalitetsbevidste distributionsselskab NEON, der også har købt rettighederne til danske ‘Flugt’.

Se traileren til ‘Pig’ her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det vides endnu ikke, hvornår filmen får dansk premiere.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af