Nicolas Cages ‘Tiger King’-serie er blevet droppet

Nicolas Cages ‘Tiger King’-serie er blevet droppet
Nicolas Cage. (Foto: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)

Det ligende et match made in heaven, da Amazon sidste år tilbød Nicolas Cage rollen som Netflix’ kontroversielle tigerkonge Joe Exotic i en fiktionsserie skabt af folkene bag true crime-satiren ‘Vandal’.

Men ak, nu er drømmen brast, og Exotic-hypen godt begravet, som mangen et andet lockdown-streaming-fænomen (husker du ‘Love is Blind’-hysteriet?).

I et interview med Variety fortæller Cage:

»Lad os få nogle ting på det rene. Jeg læste to glimrende manuskripter, som jeg vitterligt syntes, var glimrende, men jeg tror, at Amazon i sidste ende følte, at materialet var blevet for gammelt, fordi det tog så lang tid at få projektet stablet på benene. På et tidspunkt følte de, at materialet var eksplosivt, men den tid er passeret, og er ikke længere relevant«.

En anden ‘Tiger King’-inspireret serie er imidlertid stadig på tegnebrættet hos streamingtjenesten Peacock med ‘Saturday Night Live’s Kate McKinnon i rollen som Carole Baskins og John Cameron Mitchell (‘Shrill’, ‘Girls’) som Joe.

Nicolas Cages seneste film er dramaet ‘Pig’, der får premiere i USA i denne uge – og hvis trailer faktisk ser ganske lovende ud:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det vides endnu ikke, om ‘Pig’ også får dansk premiere senere i år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af