Så er ‘Dexter’ tilbage – se traileren til ‘New Blood’

Så er ‘Dexter’ tilbage – se traileren til ‘New Blood’
'Dexter: New Blood'. (Foto: PR)

Det er noget nær et årti siden, vi sagde farvel til seriemorderen ‘Dexter’ efter sæson 8 og en særdeles polariserende finale, men nu er manden tilbage.

Og under weekendens Comic-Con blev den første teaser frigivet:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Dexter: New Blood’ er ikke en ny sæson i direkte forlængelse af sæson 8, men derimod en slags reboot, der meget vel kan vise sig at springe over noget af handlingen, vi så i serien.

Hovedrolleindehaver Michael C. Hall er det eneste tilbagevendende castmedlem i historien om Dexter, mens showrunneren Clyde Clyde Phillips til gengæld stod bag sæson 2-4.

I vinter udtalte Hall sig til The Daily Beast om rebootet:

»Lad os være ærlige: Folk fandt den måde, som serien efterlod tingene, ret utilfredsstillende. Og der har siden altid været et håb om, at der ville dukke en historie op, som kunne være værd at fortælle«.

»Jeg inkluderer mig selv i den gruppe, der tænkte: ‘Hvad fanden skete der med Dexter?’ Så jeg er spændt på at træde ind i det igen. Jeg har aldrig prøvet at spille en karakter over så mange år«.

I ‘New Blood’ lever Dexter under en ny identitet i en lille by langt ude på landet. Kender man karakteren vel, vil der imidlertid nok ikke gå lang tid, før de morderiske lyster begynder at røre på sig igen.

‘Dexter: New Blood’ får premiere i USA på Showtime 7. november, mens vi herhjemme må vente pænt lidt endnu på en officiel lanceringsdato.

Indtil da kan fans og nytilkommere catche op på sæson 1-8 på Paramount+.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af