Stjerneparade i Ridley Scotts ridderfilm – se traileren med Matt Damon, Adam Driver og Jodie Comer

Stjerneparade i Ridley Scotts ridderfilm – se traileren med Matt Damon, Adam Driver og Jodie Comer
Matt Damon i 'The Last Duel'. (Foto: PR)

Med enkelte undtagelser er det henved et halvt århundredes tid siden, at ridderfilmen for alvor havde sin storhedstid i Hollywood.

Men nu er en ny en af slagsen på vej til det store lærred – og den ser mildest talt underholdende ud.

Matt Damon, Adam Driver, Jodie Comer (Villanelle i ‘Killing Eve’), Ben Affleck og Alex Lawther (‘The End of the Fucking World’) har pudset sværdene til ‘The Last Duel’ af Ridley Scott, og Damon og Affleck har sågar forfattet manuskriptet (duoen vandt som bekendt en Oscar for samme præstation med ‘Good Will Hunting’).

Den nu 83-årige Scotts første film var spøjst nok ‘The Duellists’ fra 1977, så der er nærmest noget skæbnebestemt over projektet, baseret på bogen ‘The Last Duel: A True Story of Trial by Combat in Medieval France’.

Plottet centrerer sig således om den sidste officielle ‘lovlige’ – om end meget skandaleombruste – duel i Frankrig, hvor ridderen Jean de Carrouges (Matt Damon) udfordrede Jacques Le Gris (Adam Driver), efter at Carrouges hustru (Jodie Comer) havde anklaget Le Gris for voldtægt.

Se traileren her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Scott stod også bag 2005’s ridderfilm ‘Kingdom of Heaven’ med Orlando Bloom, som dog var en noget langtrukken affære, men at dømme ud fra klippene i traileren er der anderledes saftigt stof i ‘The Last Duel’.

Filmen får dansk biografpremiere 14. oktober.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af