Wes Anderson allerede på vej med ny film – med Adrien Brody, Tilda Swinton og Bill Murray

Wes Anderson allerede på vej med ny film – med Adrien Brody, Tilda Swinton og Bill Murray
Tilda Swinton og Adrien Brody til Cannes-premieren på 'The French Dispatch'. (Foto: Kate Green/Getty Images)

I sidste uge fik Wes Andersons coronaforsinkede ‘The French Dispatch’ langt om længe premiere på Cannes-filmfestivalen, men Soundvenues filmredaktør lod sig ikke just blæse bagover af komediedramaet med Timothée Chalamet (mere om det her).

Det bliver der måske til gengæld mulighed for at blive under instruktørens næste film, der allerede er på vej.

Anderson har atter slået sig sammen med hofskuespillerne Adrien Brody, Tilda Swinton og Bill Murray (ja, alle medvirkede også i ‘The French Dispatch’), og selvom det er yderst sparsomt med detaljer på nuværende tidspunkt, har instruktøren afsløret, at optagelserne kommer til at foregå i Spanien.

‘The Spanish Dispatch’, anyone?

Adrien Brody kan til efteråret ses i ‘Succession’ sæson 3, mens Tilda Swinton medvirker i Disneys kommende live action-version af ‘Pinocchio’, og Bill Murray gentager ikoniske rolle som spøgelsesjægeren Peter Venkman i ‘Ghostbusters: Afterlife’ (dansk premiere 11. november).

‘The French Dispatch’ får dansk biografpremiere 22. oktober.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af