‘American Crime Story: Impeachment’ tager sig af Bill Clintons sexskandale – se traileren med Clive Owen og Beanie Feldstein

‘American Crime Story: Impeachment’ tager sig af Bill Clintons sexskandale – se traileren med Clive Owen og Beanie Feldstein
Clive Owen som Bill Clinton i 'American Crime Story: Impeachment' (Foto: screenshot fra Youtube)

Efter to vellykkede sæsoner om henholdsvis retssagen mod O.J. Simpson og mordet på Gianni Versace er Ryan Murphys antologiserie ‘American Crime Story’ tilbage med fiktionaliseringen af en tredje kriminalsag fra den virkelige verden. Denne gang drejer det sig om begivenhederne omkring Monica Lewinsky og Bill Clinton-skandalen i 90’erne.

‘Impeachtment’ er undertitlen på den nye sæson, der fokuserer på den medieombruste rigsretssag, som republikanerne førte mod præsidenten, efter han havde løjet under ed, da han nægtede at have haft et seksuelt forhold med praktikanten Monica Lewinsky.

Første dramatiske trailer til sæsonen er netop blevet offentliggjort. Her ser vi en gråhåret Clive Owen som Bill Clinton og stortalentet Beanie Feldstein (‘Booksmart’) som Monica Lewinsky, der bliver ufrivilligt offer for de skånselsløse medier, da sagen begynder at rulle. Undervejs siger Owen blandt andet Clintons famøse ord på direkte tv: »I did not have sexual relations with that woman«.

Castet består desuden af Sarah Paulsen, Margo Martindale, Lucianne Goldberg, Annaleigh Ashford, Cobie Smulders, Edie Falco, Anthony Green, Billy Eichner og Colin Hanks.

‘American Crime Story: Impeachment’ får amerikansk tv-premiere 7. september. Efterfølgende lander den formentlig på dansk Netflix, hvor de to første sæsoner ligger.

Artiklen er opdateret den 14. august kl. 21.00.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af