Bob Odenkirk giver glædelig opdatering efter sit kollaps

Bob Odenkirk giver glædelig opdatering efter sit kollaps
Bob Odenkirk i 'Better Call Saul'.

Den 27. juli kollapsede Bob Odenkirk med et hjertestop på settet til sjette sæson af ‘Better Call Saul’. Lykkeligvis blev den 58-årige skuespiller straks kørt på hospitalet, hvor han fik tilstrækkeligt med hjælp. Dermed kunne hans repræsentatnter omtrent et døgn efter kollapset fortælle, at han var i en stabil tilstand.

Senere har skuespilleren selv også givet updates fra sengelejet. 30. juli postede han to tweets, hvor han takkede familie, venner, læger og hospitalspersonale. Desuden takkede han omverden for »strømmen af kærlighed fra alle, som udtrykte bekymring og omsorg for mig. Det er overvældende. Men jeg mærker kærligheden, og det betyder så meget«.

I weekenden vendte Odenkirk tilbage til Twitter med en ny opdatering på sit helbred efter hjertestoppet.

»Jeg har det fantastisk. Jeg har haft mit helt egen ‘It’s a Wonderful Life’-uge med folk, der insisterer på, at jeg gør verden en smule bedre. Wow! Tak, jeg elsker alle lige nu, men lad os nu holde forventningerne på et fornuftigt leje!«, skriver skuespilleren med reference til Frank Capras filmklassiker fra 1946, hvor en engel viser James Stewarts karakter George Bailey, at verden ville være et dårligere sted, hvis ikke han havde eksisteret.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af