Bryan Cranston vender tilbage i anden sæson af ’Your Honor’

Bryan Cranston vender tilbage i anden sæson af ’Your Honor’
Bryan Cranston i 'Your Honor'. (Foto: HBO nordic)

I første sæson af Peter Moffats miniserie ’Your Honor’ fulgte vi den respekterede dommer Michael Desiato (Bryan Cranston), hvis søn var involveret i en hit-and-run. Det blev starten på en lang række løgne og valg, der endte med uoverskuelige konsekvenser for både Desiato, hans søn og folk omkring dem.  

Nu er der godt nyt til fans af den populære Showtime-serie, der herhjemme kan ses på HBO Nordic. For sæson to forventes at starte optagelser og have premiere i 2022. Endnu en gang er Bryan Cranston øverst på rollelisten, og Moffat fortsætter som forfatter og showrunner. 

Foruden Cranston bliver sæson to et glædeligt gensyn med stort set hele castet fra første sæson, heriblandt Hunter Doohan i rollen som den uheldige søn, Adam, mens Michael Stuhlbarg vender tilbage som gangsterbossen Jimmy Baxter.  

’Your Honor’ er baseret på den israelske serie ’Kvodo’, der også har to sæsoner. Om Moffats anden sæson kommer til at følge den israelske original, er endnu usikkert

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af